Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka kartka, chcę coś pisać
lecz w mej głowie , głucha cisza
Myśli krążą wokół Ciebie
gdzie skupienie , już sam nie wiem
Nie przychodzi nic do głowy
mam byc dobry czy surowy
Mam być miły, mam być szczery
oczywiście, do cholery
A Ty jaka bęedziesz dla mnie
taka sama czy przestaniesz?
Pierwsze kroki juz za nami
co się teraz stanie z Nami
Czy to skończy sie na słowach
czy cos więcej, wola Boża
Jak to będzie którz to wie
czas pokaże to się wie
Mam nadzieję będzie dobrze
Jak to widzisz, napisz proszę
Napisz słowa, lecz prawdziwe
to się liczy, to jest żywe...

9067 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • Lydia

    31 August 2015, 20:11

    Urzekajacy ;)
    Pozdrawiam.

  • klemens

    14 June 2015, 10:38

    dziekuje wszystkim :))..

  • emi@

    13 June 2015, 19:58

    podoba mi się:)

  • Malusia_035

    13 June 2015, 11:01

    świetny :)

    Pozdrawiam :))

  • mill

    13 June 2015, 08:04

    ...ładna treść ....świetne rymy ;)

  • Smurf007

    12 June 2015, 17:25

    coraz lepiej :)

  • szczęście13

    12 June 2015, 17:13

    Ten wiersz tak idealnie odzwierciedla to co teraz czuję. Łącze się w niepewności.