Menu
Gildia Pióra na Patronite

próżnia

Pustka jest kształtem, kształt jest pustką.
Heart Sutra

zamiast kawy można zawiesić siebie
ale nie ma gwarancji
że ktoś nas zabierze
nim życie dokona upadku

trzeba wyjąć spod powiek
pustkę

ostatni ślad
niespisanej ewangelii
która nigdy nie istniała

poza mną jest światło
refleks na szybie
unosi się ku twarzy
i drapie

usta

147 028 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących