Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

pustka ma w sobie coś dobrego
dajmy na to chcesz napisać wiadomość
wchodzisz w obszar w którym
nie ma znaku żadnego

albo takie parkowanie
wjechać autem na niepuste
miejsce to trudne zadanie

pustostany zyskują na wartości
nawet jeśli wymagają sporo pracy
w obszarach o gęstej ludności

z pustego się podobno nie naleje
ale wiedz że w świecie w którym
mroku iluzja strumieniami się rozlewa
pustych kielichów potrzeba

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!