Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Chaos mój "

Pustka
Coś czy....?
Wielkie Nic
Małe zero
A może...
Mniej niż
Zero
Chaos mój
To coś
Więcej
Od pustki?

Rozważania ....
18.11.2020
15:24

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!