Menu
Gildia Pióra na Patronite

mikroklimat

puste miejsca
- pośrodku drzwi i luster
wyjęte ze światów
w dzielonych ustach

rozgrzeszam nas
z nie-rozkuszeń
- wewnątrz nuty strzępiący echo
szum
opadu statycznych snów

30 298 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    9 April 2019, 16:05

    tutaj odnoszę się tylko do tekstu.
    nie, nie "mam gdzieś ..." ;)

  • silvershadow

    9 April 2019, 14:52

    tak dawno, że już zdążyłem pogodzić się z totalną porażką tej miniaturki.
    no widzisz?... choć czasami rzeczywiście chciałbym się trochę mniej przejmować. ;)

  • silvershadow

    8 April 2019, 18:44

    *za

  • silvershadow

    8 April 2019, 18:44

    o, myślałem, że nikogo nie zainteresował.
    bardzo Ci dziękuję, Cropko z poczytanie oraz pozostawiony, miły mojemu oku ślad ;)