Menu
Gildia Pióra na Patronite

początek...

Pukanie czasem słyszę
lecz nie wiem
czy otworzę drzwi
czy siebie?
Zastanowię się nieco czy,
i jak wpuścić ciebie
do mojego świata by
myślami wypełnione pokoje
stały się wspólne.
Cała już prawie drżę
bo wiem ,że chcesz
tu i teraz zmienić słowa na
prawdy odzwierciedlenie.
Tak
drzwi już otwarte -
tylko ich ciche skrzypienie przeszkadza
w skupieniu płochliwych myśli..

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    6 August 2013, 10:47

    Bardzo ładny ten początek..a skrzypiące drzwi to najprostszy problem-pozdrawiam Iwonko:)