Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Pukam do Ciebie lecz już nikt nie otworzy
To ten grób teraz Twój dom tworzy
Kolejny rok do Ciebie przychodzę
Z tą stratą poradzić sobie nie mogę
Wmawiam sobie że w sercu Cię już nie noszę
Niech nikt mnie o to nie pyta - proszę
Tysiące pytań dziś Ci zadałam
Żadnej odpowiedzi nie otrzymałam
Choć życie gwałtownie na przód ruszyło
We mnie wszystko się zakończyło

38 488 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!