Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

ptaków tęsknoty śledząc lot
w trawie i zbożu
szukając zapomnienia
raniąc się sypałem wiersze
sól na rany
by w cierpieniu odnaleźć ciebie
w zielonej sukience proszę wyjdź
gdy łódka moja dobija do brzegu
oczach i białych ramionach
utonąć chcę zasnąć
i więcej nie musieć budzić

15 311 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!