Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawa po herbacie

(psychodelik)

Choć to jeszcze nie całkowite szaleństwo
To mózg bez hamulców, to okropieństwo
Ból ciała i cierpienie duszy, świat zagłuszy
Alkohole, seks i narkotyk tego NIE rozkruszy!

O czym mowa, któż to wie?
Jam nie doświadczon tego
U siebie, ani we wnętrzu Twego
Lekarstwo no gdzie, w sercu miej?
https://www.youtube.com/watch?v=-Lbt0WQb-aY

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!