Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprawiedliwość dla Jakub A.

Psychiatra nie stwierdził u niego choroby ...
pan Jakub psychicznie całkiem jest zdrowy (?!)
i będzie sądzony jak każdy 'normalny',
więc czeka go zakład nie 'psychol' a karny.

Dziewczynkę bezbronną wywiozłeś do lasu
i tam ją okrutnie zadźgałeś Jakubie ...
Gdy trafisz do pierdla tam setka więźniasów
zgotuje ci piekło nim zdechniesz w tej ciupie.

* Pamięci Kristyny Daniel *
https://www.youtube.com/watch?v=lFV7Uzzxn5I&t=56s

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!