Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajki - Mitomanki 17

Teksty z obrazami - Bajki - Mitomanki 17 - Sol 8
Bajki - Mitomanki 17 - Sol 8

Psiapsiółka kukułka
podrzuca swe jajeczne zbuki
to dla mnie - to dla ciebie
ze słowami nutki tak bardzo
( cię ) kocham ciebie ( was )
a kuku kukułeczka kuka
i ciebie oszuka szuka kuka kuku...

Morał Bajki

Zmykaj puki możesz
by nie dopadła cię
jej ( zbucza ) przyjaźń.
Czy warto wierzyć ludziom...nie!

Z cyklu było sobie życie...cdn.

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!