Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przytul
nie pytaj - dlaczego

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • anna kowalczyk

    6 June 2022, 23:43

    ...przytul...

    moje ulubione...:)

    piękne i ważne
    dla każdego...
    .................................................

    ...pozdrawiam ...:)

    od Kenzo, Maryla S., Kardisz
    • Maryla S.

      8 June 2022, 22:52

      Dziękuję Aniu, więc przytulam. Pozdrawiam Cię serdecznie.