Menu
Gildia Pióra na Patronite

Los dał mi Ciebie

Infinite Gentleman Night

Infinite Gentleman Night

Przy Tobie mój świat dźwiga się z popiołów...
Los dał mi Ciebie i wtargnęłaś już całkiem w moje życie,
a ja marzyłem od lat o Tobie kochając Cię bardzo skrycie,
Wcześniej zamknąłem serce dla uczuć czekając na taką jak TY
trzymając mocno swe dłonie dążymy w przyszłość,a tam tylko MY.
Czekałem na Ciebie-Kogoś kto swoją obecnością
niczym balsamem uleczy przeszłości rany,
Kogoś kto rozświetli promieniami każdy nowy dzień
i niekończący się czas miłości będzie nam dany.
W Twoich delikatnych ramionach odnalazłem bezpieczną przystań dla zmęczonej duszy
poznaję w nich uczuć niespotykane dotąd obszary co najmniejszą komórkę drganiami poruszy . Każdego dnia tonę w Twych oczu nieziemskim kolorze
wypełnionych lazurem niczym bez fal spokojem pokryte morze,
gdy spoglądasz na mnie blaskiem oczu niczym gwiazdy zniewalasz
otulasz cichym szeptem i nawet na krok się już nie oddalasz.
Twoje wargi delikatnie niczym motyl skrzydłami me usta muskają
są słodkie niczym nektar i w namiętnym pocałunku mi go oddają,
czule zwiedzając dłońmi odkrywasz powoli całe me spragnione ciało
czuję pod ich dotykiem przyjemne dreszcze i wciąż mi tego mało.
Chcę byś już zawsze była na odległość oddechu blisko,
bo przy Tobie odradzam się niczym Feniks i nie upadam już nisko,
Więc bądź nie dając mi więcej odczuć co to samotność i oddalenie
nadawaj dotąd szarym dniom blasku dając szczęście i zrozumienie,
wspieraj mnie jak nikt inny swoją codzienną obecnością
obdarowując mnie każdej nocy dotyków wyjątkową czułością.
Bo tylko nasze serca wspólny rytm wybijają
szukając ukojenia na krok się nie oddalają,
zapomniani przez innych mamy tylko siebie
- żyjemy Ty dla mnie,a ja już tylko dla Ciebie.

Dedykowane ღ
Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~ 21.10.2017

10 920 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!