Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

[samotność]

przytłaczają rozmowy ze sobą
całymi zdaniami i z dniami zaczynam rozumieć
w literach można znaleźć wszystko
lub niczego nie szukać

11 130 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • krysta

    8 June 2015, 16:02

    wymowny, świetny mini.

  • Malusia_035

    8 June 2015, 14:35

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :)

  • 8 June 2015, 13:52

    dobra miniaturka