Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wołam ludzie ludzie

Przyszło mi paść na kolana
Przed własnym narodem
I ręce wyciągam do niego
Łapię za poły ubrania
I wołam wołam
Opamiętaj się proszę
Kobieto i chłopie

Wołam do was w bólu
Bo obraz waszego upadku
W piersi mnie pali
Gdzie koniec tej paranoi
Co zrobić byście
Rzeczy proste zrozumieli
I zwyczajnie bać przestali

Że kłamstwo powszechne
I mózgów pranie na co dzień
Ja wołam ŁOTROM NIE WIERZCIE
Zmrużcie oczy i policzcie spokojnie
Nie było epidemii nie było
A was zaszczepionych
Racz zachować Boże

76 462 wyświetlenia
1011 tekstów
15 obserwujących
  • Naja

    6 July 2021, 21:59

    Dzisiejsze czasy, problemy, wymagają nowych nawoływań...

    od onejka