Menu
Gildia Pióra na Patronite

*Letnia Dziewczyna

Przyszłaś do mnie razem z wiosną.
Odgarniałaś kosmyk słońca,
Z tą swoją miną radosną,
Możesz robić tak bez końca.

Cóż, odeszłaś wraz z jesienią.
Ja ze smutkiem cię żegnałem.
Wiem, moje łzy nic nie zmienią.
Zimą, ogrzewać cię chciałem.

Jesteś Dziewczyną na lato
Wdzięczny ci jestem i za to.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!