Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sam

Przyszła noc
w zlewie oddychają łyżeczki

po kawie ślad
na kuchennym blacie
czajnik, chleb z makrelą
i cisza

czarna noc
przebita gwoździem
miejskiej latarni

127 819 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • finezja

    13 July 2019, 05:50

    Świetny. Uwielbiam twoje takie pisanie. Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    19 June 2019, 04:56

    Dla mnie genialny, a już końcówka, to Boskie tchnienie.