Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwiedziny

Przyszła jesień odwiedzić maj
Myślała że to doskonały żart
Słysząc jej kroki niebo poszarzało
Ziemia zadrżała
Ptaki zamilkły
Świat wstrzymał oddech
Ona wybuchła śmiechem
Zagrzmiało
Potem odeszła
A maj płakał przez nią
Deszczem zbyt zimnym by nazwać go letnim

3956 wyświetleń
19 tekstów
6 obserwujących
  • M44G

    19 April 2014, 18:42

    Ładnie.