Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień

Przyszła
Deszczem zmoczyła moje okna i oczy
Zimne są moje dni i sypialnia
Przyszła
Rozgościła się, choć nie zapraszałam
A ciebie nie ma, bo nie lubisz jesieni

2566 wyświetleń
44 teksty
3 obserwujących
  • Ophelie

    17 September 2013, 20:54

    A ja uwielbiam jesień, właśnie za tą melancholię i szarość...

    Bardzo ładny wiersz :)

  • 17 September 2013, 20:15

    Jesień jest piękna, ale masz rację, nie w samotności.
    Pozdrawiam deszczowo niestety. Typowa pogoda mego regionu :/