Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zostań..."

Przyszedłeś do mnie wczoraj
Jak Gwiazda błyszczącą

Spóźniłeś się o dzień cały
W tym samym czasie, więc

Bądź w moim dzisiaj
Marzenie zgadnij

Przyjdź do mnie jutro
Sprawdź, czy marzenie spełniło się

Bądź wierny kiedy jest dobrze i źle
Świadomy decyzji swej Bądź.

Pamiętaj...
Zostań - trwaj tak każdego dnia.

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!