Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utracenie

Przyszedł koniec
Załamanie
Serce
Umysł
Te wahanie
Niemoc
Niechęć
Otępienie
Mam już dosyć
Wyczerpanie
Przyjdzie chwila
Jeden moment
Powiem koniec
Już odchodzę.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!