Menu
Gildia Pióra na Patronite

Właśnie teraz ...

Przyszedł czas żeby zapomnieć ...
już nie wracaj nigdy do mnie ...
dosyć mam już tamtych wspomnień ...
o czym? jakich? nie wiem ... co mnie ...

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących