Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aberracja

Przystanek północ
Żadnych autobusów
Lampy przygaszone
Przystanek dla myśli
Wypalone pomału zapałki
Ochłodzenie
Przystanek duszy
Kubek z melisą
Bezruch
Uświadomienie

29 238 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    1 May 2016, 21:54

    wymowny, porusza...pozdrawiam Luna :)

  • LunaLove

    20 April 2016, 12:10

    Bardzo dziękuję!

  • fyrfle

    19 April 2016, 13:25

    Skromny w wyrazy, a dobry - treściwy.