Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przyrodą okrywając,
jak płaszczem me ciało;
duszą swą duszę.
Tylko by w oknie ujrzeć:
uśmiechniętą buzię,
roześmiane kocie oczy -
pełne pasji i tęsknoty...
Za kimś bliskim!

3413 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!