Menu
Gildia Pióra na Patronite

ku światu

Przypominasz sobie, że grasz w życie?

Ludzkie wąsko zakrojone definicje

zabijają siebie same

Rosnący chaos świata

Manipulowani przez garstkę

Uczą nas historii dobrej ustrojowi

Uczą nas by żyć w nieżyciu

Tysiące psychoz różnych podłoży

I nieznajome sobie rodziny

Setki braków dobra

tysiące za wiele zła

widzący kolorowe barwy szarego świata

szarowy, szary, szarny

szare życie

dające interesujące odcienie

ukazujące w końcu jeden kolor

szara ograniczona mentalność

nie widząca innych kolorów

[przypomnienie z 21 grudnia 2014]

5990 wyświetleń
164 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!