Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzpiotka...

Przypominasz mi
barwnego motyla
który nieśmiało
siada na kwiatach

Tak Ty Skarbie
ukradkiem stałaś się
słodką trzpiotką
by rzucać czar

Pełny delikatności
zaplątany o nieufność
gdzie każdy uśmiech
to ulotna i piękna chwila...

24.06.2022

52 746 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • IceCherry

    24 June 2022, 21:29

    Można się rozczulić :))

    od Sexoh't, Kasandra48, Kenzo
    • Pechowa_

      26 June 2022, 19:12

      Oj tak... Wszystko inne przestaje mieć znaczenie :) ściskam !

    • Pechowa_

      30 June 2022, 19:29

      🌼❤️