Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przypominam wam
Że handel narządami trwa
I ma się dobrze
Oznacza to że w pewnych krajach
Wzrosła cena za dziecko
Zwłoki mają charakterystyczne
Cięcia chirurgiczne
Wyobrazicie wszystko po kolei
Od porwania
Poprzez stół gdzie wycinają
Aż po renomowaną klinikę

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    30 March 2019, 09:04

    Jakob - fakt dla większości to abstrakcyjny problem i to z wyboru. Za ciężki kaliber nie do udźwignięcia.

  • Moon G

    30 March 2019, 06:49

    Fiszka!