Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czołg...

Przypominam czołga
który potrafi zniszczyć
budowane z radością
najpiękniejsze chwile

Zostawiając za sobą
w powietrzu napięcie
pełne ciężkich emocji
od eufori po smutek

Czekasz az wyjdę
z transu wojownika
by delikatnie przypomnieć
" Jestem przy Tobie..."

07.12.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Naja

    7 December 2020, 17:34

    To jest ta piękna sztuka "przeczekania" przez kochającego mężczyznę. Nawet czołg jemu nie straszny ;-)