Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzieci wojny... "Państwo wojny"

Teksty z obrazami - Dzieci wojny... "Państwo wojny" - Duch_Eonu_86
Dzieci wojny... "Państwo wojny" - Duch_Eonu_86

Przypominają się dziś słowa "Dzieci wojny"

Sieroty, bądź ci którzy spokoju zaznać nie mogą...

Muszą walczyć ciągle

Jest takie państwo które ciągle w szpony Wojny pchane jest...

Polską ją zwą 🇵🇱

Lecz ja dziś już wiem, że obce szpony rozrywają 🦅 serce jej...💓

... od środka

Nie jest to ani Polska ani Lechia dziś.. Ani tartaria

Dziś Oko Saurona zauważyło nas.

50 832 wyświetlenia
1087 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!