Menu
Gildia Pióra na Patronite

plaster

przypalasz skórę myślami
rozszarpujesz spojrzeniem
gdy już blednie
szukając ukojenia
znowu krwią broczę
ścierając z siebie
spazm spełnienia.
znaliśmy się tylko chwilę

3607 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!