Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naiwne pytania...

Przypadkowe otarcie się dłońmi…
dłuższe spotkanie oczu…
bez przepraszam…bez słów…
tak jakby dusz tajemna rozmowa…
Bezsenna noc…
popielniczka bardziej pełna niż zazwyczaj…
i kilka pytań naiwnych…
czy myślisz też o tym samym?
czy może kolejny raz…
tylko się minęliśmy?

190 655 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Seneka 18

    24 March 2012, 22:49

    :)

  • Seneka 18

    24 March 2012, 22:45

    Nio palę...mam jeszcze mnóstwo innych wad...niestety :(

  • Pytia

    3 April 2011, 21:15

    ....warto się zatrzymać....i ...cofnąć się....by nie pozwolić na utratę zagubionego szczęścia.......

  • Akte

    27 March 2011, 15:38

    między wierszami
    wymownie

    pozdrawiam ciepło :)

  • giulietka

    27 March 2011, 13:56

    Piękna gra zmysłów między wierszami...