Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przypadkowe spotkanie
wzrok spuszczony
ty niepewny siebie

ukradkiem spojrzenia
puszczane sobie
uśmieszków wymiana

łamiącym głosem
nerwowych dłoni
pierwsze słowa

wieczorne spotkanie
dłoni chwytanie
w kinie coś grali

zapach jej włosów
zbliżone twarze
ciepło policzka

odprowadzasz do domu
dłoni nie puszczasz
chwytasz drugą

ten jest w usta…

https://www.youtube.com/watch?v=rkVuVPEbQos&feature=share&fbclid=IwAR0hvaWf_wejvuIsxT6EW1sLncodWp7vJ0CNhtZCrlBInObxncYXa0tt05I

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!