Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamięci Mazowieckiego

Przymykamy oczy na grzechy
Jako chrześcijanie
Na Boskie ramiona
Sprawiedliwość składamy

Patrząc w przyszłość
Naiwnie czekamy

Grube kreski i win darowanie
Nowe ofiary zrodziły
Przestępców wyniosły
Resztę podeptano

Patrząc w przyszłość
Dawna gorycz przebija

Zmiany nie było
Przeklętym koncesje wydano
Rwać to płótno z rozpędem
Niedoszli wisielcy

Którym darowano

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    25 April 2017, 08:19

    Prawda.