Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** You and Me ...ღ

przymykam oczy
czuję twoje dłonie na moich
krystaliczne poświaty
ulotnej, rozkosznej chwili
kreślą ślady żaru
na mym ciele

rytmiczne uderzenia serc
przyspieszony oddech
w niezwykłość chwili
miesza się z twoim zapachem

wtulona w twoje ciało
słodką falą tonę
na krawędziach bioder
drżę spełniona

Kochanemu N...❤

23.05.2018
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=f2Q91-bsDjg

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • RozaR

    8 June 2018, 07:15

    Bdb- jak zwykle zmysłowo i kobieco.

  • Malusia_035

    7 June 2018, 07:35

    Dziękuję z Serduszka Kati :) I Ja pozdrawiam serdecznie :)

  • kati75

    6 June 2018, 07:40

    zmysłowość i taka delikatność cudny erotyk ..pozdrawiam Malusiu;-)