Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być może

przyłapałeś mnie na freudowskim trójkącie
dla powtórzenia nieświadomego;

nic tworzonego tła. nie należę do ciebie,
nie w tym stanie skupienia
bez ciągu dalszego.

być może tylko w czworoboku
jesteśmy ze sobą,

samotność musi tam naprawdę śmieszyć.

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!