Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stracone marzenia

Przykryte kurzem codzienności
obleczone strachem niespełnienia
zamknięte w piwnicy niepewności
zapadają w sen zapomnienia.

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • Naja

    21 December 2013, 18:11

    Bardzo ładna miniaturka :-)