Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przykryta atłasem snu [...]

Przykryta atłasem snu
księżyca cichym szeptem
odkrywam kotarę tajemnic
i... jestem...

Płomieniem w Twoich oczach
drżeniem w dotyku ust
rozkoszą jaką poznasz
zamkniętą w słowach dwóch...

Czy z takich pomiętych myśli
piękny sen można wyśnić ?

...Dobranoc...

22 268 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • Voyage

    30 April 2011, 16:21

    Więc bądź, w szeptu krainie
    wiarą, nadzieją, miłością...;)
    Tajemnicą między wiersze schowaną,
    bądź, bądź sercu ukochaną...;)

  • 30 April 2011, 16:12

    ... będę w cichych szeptach ...
    ... tajemnicą.... w wierszach ... :))

  • Voyage

    30 April 2011, 16:08

    Ehhh...a może...otworzy wielkiego uczucia otchłanie..;)

    Szeptaj więc tajemnicą z nut miłości zrodzoną...ehhh...;)

  • 30 April 2011, 15:51

    ... czasem serca - wołanie.. tylko w nas - zostanie ... :)

  • Voyage

    30 April 2011, 15:43

    Kto ma serce otwarte...ehhh...najdelikatniejszy szept miłości usłyszy..;)

  • 30 April 2011, 15:17

    hmm....czy ten "szczęściarz" o tym wie ? ... :)
    ....z czasem... okaże się ... ;)

    Pozdrawiam :)

  • Voyage

    30 April 2011, 15:09

    Ehhh...nie tylko sen Grażko , ale jakże piękną rzeczywistość można takim marzeniem wymalować...;)

    Szczęściarzem wielkim adresat jest..;)

  • Pytia

    28 April 2011, 20:01

    urocze westchnienie....

  • 28 April 2011, 18:24

    Dziękuję Wam za komentarze :)

    Jak powiem..Dobranoc....to i powiem..Dzień dobry :)

    Pozdrawiam Was cieplutko :)

  • Seneka 18

    28 April 2011, 13:53

    Hmmm...cudny wiersz...