Menu
Gildia Pióra na Patronite

smak rajskiego jabłka

przyjmę każdy cios w imię miłości
by być tylko z Tobą w chwilach szczęścia
dam radę przenieść wysokie góry
byś poczuł smak błogości bez granic

zniosę każdy ból byś był obok
nie cofnę się przed piekieł smołą
przyjmę każdy raz z krucyfiksu
nie wyrzekając się Twojego imienia

nie zamykaj bram u wrót przede mną
rozkwitnę w dłoniach jak kwiat lotosu
dojrzeję dla Ciebie jak owoc zakazany
byś mógł go spróbować smacznie 🍎

92 614 wyświetleń
881 tekstów
21 obserwujących
  • ODIUM

    9 March 2023, 11:49

    Brzmi jak masochizm.

    • Victoria Angel

      9 March 2023, 11:52

      Wiem, ale dodaje to wierszowi pazura! ;-)