Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcą jeszcze dłuższą chwilę

przyjemniej i milej
nakryte stoliki
kwiaty
tańczące płomyki świec
obok krzesła czekają
ktoś przysiądzie

oni szukają się
to klub samotnych serc

aż tyle ich jest

nasze ty dobrodziejstwo losu trwaj przy nas

Krystyna Sz. 02.12.2014r.

75 659 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    4 December 2014, 19:42

    Marianno dziękuję za Twoje słowa...miło mi...wzajemności ślę :)

  • nicola-57

    4 December 2014, 19:35

    ładne, Krysta, bo piszesz o tych, którzy szukają, czekają, wierzą .Serdeczności.