Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjdzie czas, że ujrzysz
swój wymarzony
wolny Kaukaz…
Powędrujesz wśród gór
otrzesz łzy
napotkanym sierotom…
Powitasz bohaterów
którzy nigdy się nie poddali…
i tych, którzy odeszli
ale ich trud nie był nadaremny…
Jesteśmy z tobą całym sercem
bo ty jesteś jednym z nas
wsławiając nasz kraj
sztuką uczciwej walki
która przybliża cię do mistrzostwa…

Mamedowi Khalidovi

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Seneka 18

    23 May 2011, 09:57

    Jestem fanem sztuk walki...i człowiekiem który wie co to jest wolność...ale też czym jest niewola...