Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapomnę krzywdy... "

Przyjdzie taki czas
Zapomnę Cię
Krzywdy Twoje
Zapomnę rany
Ciernie moje
Wybaczę sobie
Zwolnię pamięć
Usunę z dysku
Wszystkie dane
Nowy dzień nastanie

05.01.2021
11:53

281 589 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!