Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjdź

przyjdź
zdejmij ciężar z moich powiek
jak wiosenny wiatr
napełnij moje płuca
pchnij we mnie życie,
mimo że tak bardzo pragnę śmierci
i mów do mnie, mów bez przerwy,
bo twój głos to dla mnie ukojenie
pogrążmy się we śnie,
który wymaże wszelkie zmęczenie
po prostu przyjdź i bądź tu ze mną
przyjdź i już nie odchodź
przyjdź

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!