Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

przyjdź
rozbudź wiosnę w moim sercu
lodem skute przemarznięte ciało
nie pamięta
jakie przemierzałeś szlaki

wiotkim dotykiem
zmień jego oblicze w przyjemny dreszcz

scałuj tęsknotę
uwiedź
rozkołysz w sobie

Sylwia Pryga

40 783 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    21 July 2020, 09:08

    Uroczy jesteś 🤗

  • Maciek Zz

    21 July 2020, 08:19

    Można jemu tylko wsp... ups - zazdrościć 😍

  • Sylwia P.

    21 July 2020, 08:17

    Nawet bym nie chciała by tak było, absolutnie. Pozatym jeden sie zapatrzył i ma, co ma😁

  • Maciek Zz

    21 July 2020, 08:14

    Tak i wcale nie za ładne oczy 🤩

  • Sylwia P.

    20 July 2020, 23:13

    Och Maćku, znowu gwiazdka 😉
    p.s. Jaki prztyczek?🤔😁

  • Maciek Zz

    20 July 2020, 21:29

    Fajne te dialogi duszyczek :)
    nie, to nie prztyczek

  • 20 July 2020, 20:51

    Jasne, też. 😁

  • Sylwia P.

    20 July 2020, 19:11

    No choodzź!! Lubisz truskawki? 😉

  • 20 July 2020, 17:10

    Drżyj... idę. 😁
    Fajne. 😊