Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przyjdź
rozbudź wiosnę w moim sercu
lodem skute przemarznięte ciało
nie pamięta
jakie przemierzałeś szlaki

wiotkim dotykiem
zmień jego oblicze w przyjemny dreszcz

scałuj tęsknotę
uwiedź
rozkołysz w sobie

Sylwia Pryga

40 624 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • kati75

    8 April 2021, 17:01

    Oj Sylwia, ja przychodzę z zażaleniem😉

    • Sylwia P.

      8 April 2021, 17:03

      Oj nie wiem, nie wiem, czy mogę przyjąć 😁

    • kati75

      8 April 2021, 17:07

      Musisz 😉za to ,że Cię tak długo nie było

    • Sylwia P.

      8 April 2021, 17:38

      Kati🌷🌷🌷

      od kati75
  • 8 April 2021, 05:03

    Czuję, jakbym już przychodził, scałowywał, kołysał...
    Hmmm, nie było mnie tam czasem? :D
    Pozdrawiam. :))