Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjdź

Ja czekam

Przynieś
w spojrzeniu
nadzieję
a w słowach
miłość

I spraw
by nie nadszedł
ten dzień
gdy słowo
NIGDY
nabierze nowego

znaczenia

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • Czinka

    4 May 2014, 08:04

    Ładny i delikatny wiersz, a w nim piękne pragnienia

    pozdrawiam serdecznie

  • miramija

    2 May 2014, 21:23

    Aniu, Xavier, Krysiu, dziękuję za uwagę i miłe słowa. Pozdrawiam :)

  • krysta

    2 May 2014, 20:22

    piękny wiersz ...
    pozdrawiam Mario :)

  • Xavier.

    2 May 2014, 19:51

    Śliczny optymistyczny wiersz...

    Pozdrawiam miło;)

  • Pechowa_

    2 May 2014, 18:56

    Piękny wiersz z nadzieją, ściskam ;)