Menu
Gildia Pióra na Patronite

W pochmurne dni

Przyjdź do mnie jesienią
kiedy liście opadną z drzew
ogrzej moje serce
gdy nadejdą deszczowe dni

Przemyj moje rany
kroplami swoich łez
abym poczuł żar
płomieni tej miłości
zagubionej wśród gwiazd
ukrytej gdzieś w oddali
nad błękitnym niebem.

8076 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!