Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przyjdź ciszo
bezgłośny wielorybie
połknij uliczny szum
i wszędobylski zgiełk
połknij decybele
a nawet szelest słów
i mnie połknij też

amen

7812 wyświetleń
79 tekstów
53 obserwujących
  • 13 July 2016, 23:33

    Jaki wieloryb?Nienażarty! Nie na żarty! Na serio!Na amen!
    Na dobranoc!