Menu
Gildia Pióra na Patronite

Synowie Mojżesza i Stalina

Przyjdą i w oczy będą urągać
Drwić z was
Z waszej niemocy
Jakbyście byli na kolanach
A ręce wasze ołowiane
Bezwładne
Nie ścisną za gardło
Więc przygotujcie się
Bo wydadzą was
Przez potylicę uciszą
Po dwakroć zakopią
A resztę zniewolą
Nie mają sumienia
Nie mają
Po dziś dzień
Bez kary

Maria Dąbrowska w swoich dziennikach pisała pod datą 17 czerwca 1947 r.: "UB, sądownictwo są całkowicie w ręku Żydów. W ciągu tych przeszło dwu lat ani jeden Żyd nie miał procesu politycznego. Żydzi osądzają i na kaźń wydają Polaków".

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • szpiek

    24 September 2018, 09:14

    A to już nie potomkowie Chazarów ?