Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjaźń

przyjaźń...
trudno ją spotkać
w drugiej osobie
przyjaźń...
ciężko jest gdy
nie wie się co
siedzi w cudzej głowie
niejeden cios
zadaje zły los
gdy przyjaźń
przyjaźni jest nierówna
kiedy i w kim można
ją spotkać...
czemu kobieta
podstawia nogę kobiecie
gdy życie w problemach
nie przebiera
dociskając do muru
codziennie

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących