Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciółko Moja :)

Przyjaciółko moja , wiem że żyjesz tylko dla niego.
Że on też o tym wie ale cię nie widzi.
Czekajac na jakiś gest, słowo, objęcie .

Przyjaciółko moja, nie wiem co powiedzieć, ani co zrobić
aby Cię zobaczyć szczęśliwą.
Obym mogła rozkazywać duszy czy wolności.
Bo to jest to co ci potrzeba .
Napełnić twoje życie wygranymi marzeniami i snami.

Przyjaciółko moja, obyś któregoś dnia,
czytajac nagle zrozumiała to ,czego ja nie chciałam.
Opowiedzieć twoja historię, bo mogłaby okazać się poruszajaca.

Przyjaciółko moja, Chcę tylko żebyś wiedziała że możesz na mnie liczyć
zobaczymy czy, któregoś dnia w koncu nauczysz się
rozmawiać bez owijania w bawełnę .
To nie jest inteligencja ani doświadczenie
to jest sposób mówienia siebie.
Bo cała historia mnie obchodzi.

36 399 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
  • RozaR

    18 March 2020, 21:43

    Pięć razy jeszcze się zakocha a i on pięć razy będzie obojętny .

  • fyrfle

    18 March 2020, 12:46

    Życie tylko dla niego, daj Boże miłość, a nie placebo :)

    od oszi3